Komende concerten

In november staat een extra optreden op locatie gepland, nader bericht volgt.
Op zondag 17 december spelen we een kerstconcert voor de bewoners van een verzorgingshuis in Weesp.

Eerdere concerten

Op zondag 25 juni was het weer tijd voor ons jaarlijkse zomerconcert in de Haarlemmerhout. Dit keer samen met de Spaarnebazuin.

Koningsdag in de Oude Baaf
Met een aantrekkelijk en gevarieerd programma opende het Haarlems Symfonisch Blaasorkest onder leiding van Thomas Lowe Koningsdag in de Grote of Sint Bavokerk in Haarlem. Om 10 uur ’s morgens werden de harten en ledematen warm geblazen, waarna burgemeester J. Wienen het officiële openingswoord uitsprak.

Een geslaagd optreden als opwarming van Koningsdag 2017

The Roaring Twenties
Op zondag 12 februari 2017 gaf het Haarlems Symfonisch Blaasorkest weer een groot concert in de Groenmarktkerk in Haarlem. Thema was de jaren twintig, met George Gershwin’s ‘The Rhapsody in Blue’. Valentina Tóth soleerde hierbij op de vleugel.

Valentina Tóth (Tiende van Tijl) speelt Rhapsody in Blue met het Haarlems Symfonisch Blaasorkest

Valentina Tóth .. sprankelend .. in Gershwin’s ‘Rhapsody in Blue’ Foto: G. van Rooij


Zomerconcert
Op zondag 26 juni 2016 verzorgden de Haarlemse blazers weer een feestelijk optreden in de glazen muziekkoepel van Wiek Röling in een zonnige Haarlemmerhout.

Gastoptreden in Breda
HSB in actie tijdens Valentijnsconcert 2016
Op zaterdag 11 juni 2016 speelde het Haarlems Symfonisch Blaasorkest op de Grote Markt in Nassaustad Breda. Met onder meer de Ouverture die Fledermaus, de Rhapsody from the Low Countries en de Tango Fantasie van Jannico. Het publiek wist het te waarderen.

17/12/1715:00KerstconcertVerzorgingstehuisWeespMap